Slut med tunge løft i Kåstrup

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.30 April 2019 - Kl.8:38

Forleden var der indvielse af Kåstrups nye genbrugsplads

Pladsen blev indviet i flot vejr.

- og det skete i smukt solskinsvejr og med en frisk østlig vind ind over genbrugspladsen. Der var mødt cirka 200 mennesker op for at besigtige den ny genbrugsplads, og Nomi4s personale var klar til at vejlede og dele brochure ud for pladsens nye brugere. Samme dag den nye genbrugsplads blev taget i brug blev den gamle genbrugsplads på Kåstrupvej 20 lukket. Der forventes cirka 100.000 besøgene om året på den nye plads.
Finn Thøgersen, der er formand for Nomi4s og medlem af Natur-, Miljø- og Klimaudvalget i Holstebro Kommune, og Jens Peder Hedevang, der er næstformand for Nomi4s og formand for Teknik- og Miljøudvalget i Skive Kommune, holdt taler og glædede sig over den ny genbrugsplads til gavn for borgerne i Skive Kommune.
Genbrugspladsens besøgende vil få det lidt nemmere, da mange af containerne er nedgravet, og derfor undgår borgerne mange tunge løft. Finn Thøgersen sagde, at alle genbrugspladserne i Skive Kommune nu er blevet opdateret eller er nye. Det drejer som om genbrugspladsen på Fur, på Oddervej i Skive og nu den nye genbrugsplads i Kåstrup. Jens Peder Hedevang nævnte det gode samarbejde med de mange frivillige medhjælpere i genbrugsbutikken på Kåstrupvej 20. Det er et samarbejde der vil fortsætte uændret til gavn for alle parter.    
Finn Thøgersen og Jens Peder Hedevang klippede til sidst plastiksnoren med en genbrugsaks og indviede dermed pladsen på bedste genbrugsmaner.