Kæmpe erstatning til lokal udlejer af feriested

Af Ture Damtoft - Tirsdag d.18 Juli 2017 - Kl.8:31

Grethe Breum, indehaver af gården Hesthave i Vestsalling, har modtaget en erstatning fra Novasol på 225.000 kroner.

Grethe Breum foran sine elskede roser ved Hesthaven. Efter to års tavshed kan hun nu tage bladet fra munden og forklare, hvorfor hun har fået en rekortstor erstatning fra Novasol/DanSommer.

Grethe Breum, indehaver af gården Hesthave i Vestsalling, har modtaget en erstatning fra Novasol på 225.000 kroner. Det er to år siden Novasol betalte den rekordstore sum, der betegnes som en bonus. Hvad bonussen skulle være for, er muligvis lidt svært at få øje på.
For Novasol havde opsagt kontrakten med Grethe Breum et års tid før, og der var ikke megen velvilje mellem de to parter.
Grethe Breum, der er 77 år frisk og stadig står fast på sit, havde været utilfreds med nogle lejere fra Aarhus, der ikke havde respekteret reglerne for stedet. 
- Vi havde et bryllup der gik helt agurk med nogle studerende fra Aarhus. Det gik totalt amok. Der var bræk op ad væggen på første sal, der var blevet røget og smidt cigaretskodder over det hele. To brandalarmer var blevet revet ud af væggen. De havde forsøgt at brække døren til poolen op, fordi større selskaber ikke har adgang til den. Jeg ville have et større depositum, efter jeg havde oplevet hvordan det så ud. Det så også forfærdeligt ud i feriecentret, og jeg tror ikke kun det var alkohol de havde indtaget, siger Grethe Breum.
Hun kontaktede udlejeren Novasol, der ikke havde mulighed for at komme og hjælpe.

Læa mere i avisen ...