Kære læsere - og seere!

Af Redaktør Navn - Tirsdag d.30 September 2014 - Kl.14:26

Det er med en del vemod, jeg nu skriver til Jer.Det er med en del vemod, jeg nu skriver til Jer. Gennem de sidste 2 år har I ladet mig komme ind i Jeres liv, med kamera og pen, og ladet mig beskrive den rige opbakning I har i Jeres respektive landsbyer. Det har gjort mig stolt - og ydmyg - at der findes sådanne ildsjæle, der kan få ting til at ske, - og at jeg måtte være en del af det... Tak!

Også tak til Karen og Lasse på Spøttrup Ugeavis for at have fremsynet - til at ansætte mig til at beskrive hverdagen på Vestsalling. I kan bryste Jer af, at I var de f.rste blandt ugeaviserne, der tog kampen op med de nye medier. Vi kæmpede - og jeg tror vi vandt... I skrivende stund har mere end 63.000 været inde og se indslag fra vores egn - et tal jeg ved, I er stolte af... så Tak!
Også tak til de mange som fulgte os på Facebook - der bliver nok lidt tomt her for eftertiden - men I skal vide at det gjorde mig lidt stolt, at der så hurtigt var følgere som fulgte trop. Og Jeg fulgte selvfølgelig med, om der var grobund for
det vi lavede.. Det var der! Så Tak...
Der skal også være en tak til de mange annoncører, der har holdt fast i et lille ugeblad - uden Jer kunne vi ikke leve - men I har også vidst, at vi var der - for Jeres lokalsamfund. Uden Jer har vi ikke kunnet drive det.
Spøttrup Ugeavis blev dannet i 1992 og nu i 2014 overtages den af Salling Avis, hvor Lasse fremover vil blive Jeres faste holdepunkt, når I skal have historier og annoncer med. Jeg må ud og finde nye græsgange...

Med kærlig hilsen
René Jannick,  journalist