Knasten er Oddenses nye erhvervshus

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.29 December 2015 - Kl.8:25

Har du for meget i lasten, så har vi plads i Knasten.

Lejer Claus Jeppesen, lejer Mads Mikkelsen, investor Flemming Pedersen, investor Martin Pedersen, investor og direktør Jørgen Troelsen med sit barnebarn Lucas Højgaard Troelsen og investor og lejer Karsten Kjeldsen foran Knasten.

Har du for meget i lasten, så har vi plads i Knasten.
Et skilt med disse ord hilser velkommen til Oddenses nye erhvervshus Knasten på Knastvej i Oddense, hvor en række lokale erhvervsdrivende er gået sammen og har købt bygningerne, der tidligere rummede Bodilsens møbelfabrik. Købet faldt på plads den 1. november i år, og her er det planen at skabe et erhvervshus med plads til mange forskellige lejere fra enkeltmandsvirksomheder i kontorer til større erhvervsdrivende med flere ansatte. Desuden er der lagerplads til de, der savner opbevaring.
-  Der er cirka 11.000 kvadratmeter i alt, og nysgerrige er meget velkommen. De må gerne ringe på 2639 0046, så kan jeg vise rundt og fortælle, siger direktør i Knasten ApS Jørgen Troelsen, der er en af investorerne.
Desuden lejer han sig ind i bygninger sammen med partner og investor Flemming Pedersen via firmaet Lexpo.
I alt har fem borgere skudt penge i projektet, og lige nu arbejdes der på fuld kraft med at sætte i stand og indrette, og de første lejere er allerede flyttet ind.
- Bygningerne er i fin stand, og vi firedobler vores plads ved at flytte herom. Det åbner nogle nye muligheder, også for sparring med andre erhvervsdrivende, og den synergieffekt glæder jeg mig til. På sigt kan det sagtens skabe flere arbejdspladser lokalt, siger Karsten Kjeldsen, ejer af KK Autoteknik, der i dag ligger Gravene 3 i Oddense, men som i foråret skifter adresse til Knasten. Allerede i februar flytter værkstedets fjernlager, og i april/maj følger resten trop.

Læs mere i avisen ...