Kreative Karin fra Hem

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.30 Januar 2018 - Kl.12:02

Blomsterbinderen på Ballingvej deler ud af sin kreativitet.

Karin Kristiansen fra Hem elsker den glæde, som hun kan skabe hos værtsparret.

Det er svært at være fuld af kreativitet og ikke bruge den. Det har Karin Kristiansen fra Hem måtte sande, efter at hun i september sidste år, lukkede sit blomsterbinderi i Hem. Det skete grundet stress. Den lokale blomsterbinder var simpelthen så populær, at hun tog for mange opgaver ind, og en dag faldt hun derfor om i Skive, hvor hun var ude og handle.
- Det var en øjenåbner. Jeg har små børn, og jeg bliver selv 50 i år. Det gik op for mig, at hvis jeg stadig skulle være mor for mine børn om ti år, så måtte jeg lukke butikken og gøre noget andet. Sådan opstod Karins Kreative Idéer, for helt lade være kan jeg altså ikke, siger Karin.
Karins Kreative Idéer er navnet på det nye tiltag på Ballingvej. Her kan alle, der skal holde fest, få inspiration og hjælp til borddækning samt blomster og buketter til festen. Desuden har hun et stort netværk inden for festbranchen, herunder Partyservice i Stoholm, som kan henvises til for service og servietter med mere.
Mange kender allerede ejeren og ikke kun fra blomsterbinderfaget. Karin har således i ti år lejet sine unikke duge ud fra samme adresse.

Læs mere i avisen ...

Forskellen på bukettens størrelse sætter sit præg på hele bordet. Her ses et mindre feminint bord.

En gammel murstensform pynter på bordet.

Karin dækker også de klassiske feminine borde som ofte ses ved bryllupper.

Frække farver er in, og alt er tilladt. Her ses kobberfarven sammen med grøn.