Krudtkongerne fra Lihme udvider sortimentet

Af Helle Lenschow - Onsdag d.29 December 2021 - Kl.9:30

Det startede med en idé om at give flere mulighed for at købe fyrværkeri og andet godt til nytårsfesten lokalt, og nu griber det om sig.

Igen i år er Krudtkongen Spøttrup således klar med salg af fyrværkeri på adressen Brønddal 10 ved Lem, og i år er udvalget endnu større. Det er de tre venner Emil Vang, Karsten Clemmensen og Niklas Jensen, alle fra Lihme, der står bag Krudtkongen Spøttrup, og de tre startede virksomheden for et år siden. 
- Vi fik den her idé, fordi vi havde lokalerne, og så tænkte vi, at det skulle afprøves. Det første år havde vi et mindre udvalg af fyrværkeri fra Krudtkongen, men i år har vi udvidet sortimentet, så vi har det fulde sortiment fra Krudtkongen, lige som vi har outletsalg og mulighed for at købe alle de andre ting, som skal til for at gøre nytårsaften festlig hos os med store rabatter. Vi har købt varerne hos nogle konkursbo, og vi har hatte, pynt og rysler med besparelser på op til 75 procent. Vi har også noget fyrværkeri til outlet-priser, hvor man kan spare op til 50 procent, siger Emil Vang til Spøttrup Ugeavis.
Salget er åbent til og med den 31. december, så du kan stadig nå det.
- Vi ville også gerne give flere mulighed for at handle deres fyrværkeri lokalt, og vi var spændte på, hvordan folk ville tage imod idéen. Vi fik en virkelig flot modtagelse, og derfor er vi her igen i år - med et større udvalg, siger Emil Vang. Batterier hitter Igen i år forventer ejerne af Krudtkongen Spøttrup, at mange vil købe batterier af typen compound. Disse indeholder flere skud, og det gør det nemt, da du kun skal antænde fyrværkeriet en enkel gang, hvorefter du kan nyde synet sammen med dine gæster. 
- Vi sælger flere batterier end raketter. Det er nemt, og det er flot med et batteri. Samtidig er det sikkert, for et batteri står meget stabilt på jorden, og du skal ikke antænde flere gange, siger Emil Vang.
Hos Krudtkongen Spøttrup kan du virkelig få noget for pengene, hvis du er til brag og glimt. På Brøndal 10 sælges de tre venner nemlig landets største batteri.

Nyheder

Persondatapolitik

Du kan downloade en APP til din
telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online.
Appen fåes til både
Iphone og Android