Høj kvalitet og unikke produkter fra Balling til hele verden

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.18 Februar 2020 - Kl.13:50

Den 25. september i år kan Dan-Varme A/S fejre 30 års jubilæum

Denne type taghætte bruges ved danske sygehuse.Denne type taghætte laves kun hos Dan-Varme i Balling. Du har måske set dem ved danske sygehuse.

Hos Dan-Varme på Falkevej i Balling arbejdes der ofte med akutte opgaver, som skal sendes til kunden samme dag eller næste. Der er travlt, men der bliver aldrig gået på kompromis med kvaliteten. Det ved alle ansatte, og ejer Søren Chr. Nielsen glæder sig over at have dygtige ansatte, som han trygt kan overlade de mange opgaver til.
- Vi er 18 ansatte lige nu, og vi kunne sagtens være 30, men det skal være de RIGTIGE folk. Kunderne vælger os, fordi kvaliteten og fagligheden er høj. Samtidig med, at vi kan udføre en række specialopgaver, yder vi en hurtig service på hasteopgaver, og de sidste har vi mange af, siger Søren Chr. Nielsen.
Han tilføjer, at det også er en fordel i dagligdagen ikke at være flere.
- Der er kort fra tanke til handling. Nogle gange får vi en ordre i frokostpausen, som skal sendes til kunden samme dag. Her er det en fordel, at vi kan træffe hurtige beslutninger, og at der ikke er langt fra A til B, siger han til Spøttrup Ugeavis.
For Søren Chr. Nielsen er ordentlighed i arbejdet afgørende.
- Jeg vil hellere miste nogle penge på en ordre end at sende noget herfra, som ikke er helt i orden, siger han.

I mange lande
Dan-Varme i Balling har 30 års jubilæum den 25. september i år, og den 55-årige Søren Chr. Nielsen startede virksomheden på den adresse, hvor firmaet også ligger nu. Han er uddannet blikkenslager og rørlægger, og da han er født og opvokset i Balling, var det naturligt at starte firmaet i denne by.
- Jeg startede med nogle mindre lokaler, som vi også bruger i dag. Jeg var på Mors med virksomheden i cirka fire år, men vendte siden tilbage hertil, hvor jeg købte bygningerne på Falkevej. Siden har vi bygget til fire gange, siger Søren Chr. Nielsen, imens han viser rundt i de fine lokaler, der består af cirka 3000 kvadratmeter under tag.
Fra Falkevej sender Dan-Varme sine produkter inden for ventilation og smedeopgaver til mange lande - blandt andet Danmark, Sverige, Norge, Færøerne, Tyskland, Kroatien og Kina.
- Det har aldrig været et problem, at virksomheden ligger i Balling. Vi fragter tingene i containere og med biler til havne og lufthavne, og derfra til kunderne, siger Søren Chr. Nielsen.
Opgaverne er mangeartede. I blikværkstedet laves især ventilation - for eksempel kanaler under loftet til hoteller og sygehuse - og i smedeværkstedet kan man også finde de store svejsesugningsanlæg, som sikrer svejsere et godt arbejdsklima uden støv, når disse arbejder. Lige nu er de ansatte ved Dan-Varme således ved at lægge sidste hånd på en række store mobile anlæg til svejsere, som bygger krydstogtskibe på et værft i Tyskland.
- Folkene fra værftet var på besøg her i Balling for at godkende os. Lige nu arbejder vi med dem via en mellemhandler, men på sigt skal vi overtage dem som vores egen kunde, så det kommer til at skabe en masse nye spændende opgaver, siger Søren Chr. Nielsen.

Nyheder

Persondatapolitik

Du kan downloade en APP til din
telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online.
Appen fåes til både
Iphone og Android