Ryttere fra Lem Rideklub vandt regionsmesterskab

Af Ture Damtoft - Tirsdag d.27 Juni 2017 - Kl.11:10

Ryttere fra Lem Rideklub vandt regionsmesterskab Forrige lørdag var fire ponyryttere fra Lem Rideklub til regionsstævne i Sevel, hvor de konkurrerede om regionsmesterskabet 2017 i holddressur for pony.

Holdet fra Lem Rideklub bestod af Amalie Skytte Høj på Beauty, Mia Miller på Kiels Eau de Vie, Freja Boserup på Ariadne von Hirt samt Henna Hulsrøj Havgaard på Zaren.
Rytterne fik god hjælp under opvarmningen fra deres underviser Boy Lauritsen, ejer af Lem Rideskole og Stutteri. Alle fire ryttere havde så flotte og stabile ridt, at de ved klassens afslutning stod som vindere af regionsmesterskabet 2017.
Der var stor glæde og stolthed blandt rytterne, som kunne ride til præmieoverrækkelse på deres ponyer og modtage sløjfer og fine røde vinderdækkener.
Efterfølgende sørgede værtsklubben traditionen tro, for at de fire ryttere fik buksevand og blev trillet på ridebanen. Så det var trætte, glade og meget våde og beskidte ryttere, som kunne tage hjem fra stævnet i Sevel lørdag aften.
Der var trusler blandt nogle forældre om, at børnene skulle tage turen hjem til Lem i hestetraileren sammen med ponyen, men så vidt vides fik alle rytterne alligevel en plads i bilen hjem. Forældrene fik i øvrigt travlt med at få vasket det hvide stævnetøj, da alle fire ryttere skulle til klubstævne på hjemmebane i Lem Rideklub allerede dagen efter.