Lidt flere penge til bussen

Af Ture Damtoft - Tirsdag d.23 Maj 2017 - Kl.8:28

Der blev holdt loppemarked på Rødding Ældrecenter i weekenden, hvor beboerne og deres familie satte en masse ting til salg.

Beboerne på Rødding Ældrecenter fik en god dag med mange besøg af både børn og børnebørn. Overskuddet fra loppemarkedet går til den gamle bus, som de ældre bruger til deres udflugter.

Der blev holdt loppemarked på Rødding Ældrecenter i weekenden, hvor beboerne og deres familie satte en masse ting til salg. Pårørende havde doneret mange effekter, og det overskydende bliver hentet af Kirkens Korshær, så det måske kan blive solgt i genbrugsbutikker.
Det amerikansk lotteri, hvor mange butikker, både lokale og fra Skive, havde sponsoreret præmier.
- De lidt mere usædvanlige ting blev solgt på auktion. Der var for eksempel nogle fine blomster, en kaffekande af Georg Jensen og et gammelt barometer, som trak en del bud, siger aktivitetsmedarbejder Anni Møller.
Pengene, som salget indbragte, går til venneforeningen og vedligeholdelse af deres efterhånden lidt aldrendne bus.
- Dagen gik rigtig fint. Der var rigtig mange mennesker, især om formiddagen. Det har givet et pænt overskud, men vi ved ikke helt præcist hvor meget endnu, siger Anni Møller, og lader straks hele fortjenesten gå videre til venneforeningen for Rødding Ældrecenter.
- Det er dem, som har gjort et fantastisk stort stykke arbejde, og som virkelig fortjener at få et stort klap på skulderen og roser for deres indsats, siger Anni Møller.
Hvis sulten meldte sig, var der hjemmelavet kartoffelsalat og frikadeller til salg, og så var der naturligvis kaffe og kage dagen lang.