Lihme fik sit nye medborgerhus

Af Claus Mikkelsen - Tirsdag d.8 Marts 2016 - Kl.14:39

Lørdag den 5. marts var flagene hejst i Lihme, for Lihme var i festhumør, da lihmeboerne var samlet for at indvie det nye Lihme Medborgerhus.

Borgmester Peder Chr. Kirkegaard med Claus Mikkelsen klipper snoren. Foto: Bente Primdal, Lihme.

Lørdag den 5. marts var flagene hejst i Lihme, for Lihme var i festhumør, da lihmeboerne var samlet for at indvie det nye Lihme Medborgerhus. Alle samles ved det gamle Lihme Forsamlingshus. Her blev der budt velkommen, hvorefter borgerforeningens faner fulgt af gæster og lihmeboerne blev ført hen til det ny Lihme Medborgerhus. På pladsen ved Lihme Medborgerhus blev der holdt festtale ved borgerforeningens formand Claus V. Mikkelsen, byrådsmedlem fra Lihme-
området Dorthe Dalsgaard, Karl Andersen fra Lokale og Anlægsfonden samt Jens J. Christensen, som har koordineret alle de frivilliges arbejde for huset. Endelig var der naturligvis selve indvielsen og tale fra borgmester Peder Christian Kirkegaard, som klippede snoren til det ny hus.
Om eftermiddagen kunne Lihme Borgerforening byde på kaffe og kage til de godt 400 gæster og beboer, der var mødt op for at fejre det ny Lihme Medborgerhus. Og igen slog fællesskabet til, både Lihme Pensionistforening og Lihme Husholdningsforening hjalp til med at bespise de mange gæster. Der var dækket op i de to nye sale med henholdsvis 140 og 80 siddepladser, men mødelokaler og gange og museumsrummet blev også taget i brug.

Læs mere i avisen ...