Lihmes unge overnatter igen ude

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.10 August 2021 - Kl.10:10

I denne måned er der igen masser af bivuak-oplevelser for Lihmes unge.


Deltagerne er med til at mad over bål og i jordovn. Foto: Claus V. Mikkelsen.

Lihme Borgerforening gentager i år Bivuak-turen for områdets lokale unge for 14. gang, og turen går til Kaas Skov, hvor lejren kommer til at ligge i skøn natur. Her skal de unge lave deres egen bivuak og mad over bål og i jordovn, oplyser Lihme Borgerforening, der står bag. Det er formand for foreningen Cluas V. Mikkelsen, der står for turen, som han deltager i sammen med de unge, og sidste frist for tilmelding er den 12. august. Det skal ske til Claus V. Mikkelsen, hvis du vil med. Selve turen finder sted fra den 13. til 14. august.
Turen krydres med en naturvandring, som gennem årene har giver nogle helt unikke og uforudsigelige oplevelser. Vandringerne har blandt andet budt på syn af dådyrvildt tæt på, hejrekoloni, fund af skelet af en odder og store flokke af gæs, der overnatter i engene.
- Hvilke oplevelser der bydes på i år, ligger hen i det uvisse. Men det er altid spændende at komme helt tæt på den unikke natur på Kaas, med søen omkranset af fjorden, siger Claus V. Mikkelsen.
Turen er for unge i Lihme-området, som går i 4. til 8. klasse i det skoleår, som starter i august 2020. Om lørdagen er forældre til de deltagende unge inviteret til at komme forbi og se lejrpladsen og spise medbragt morgenmad.

Nyheder

Persondatapolitik

Du kan downloade en APP til din
telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online.
Appen fåes til både
Iphone og Android