Lilholt og Thrane leverede en unik oplevelse

Af Jan Sand - Tirsdag d.26 Februar 2019 - Kl.8:30

Støtteforeningen for Pulsen i Balling var forleden vært for en hel speciel koncert oplevelse sammen med Tine Lilholt på fløjter og harpe samt Klaus Thrane på percussion og trommer.

Tine Lilholt og Klaus Thrane leverede en unik oplevelse i Pulsen. Foto: Jan Sand.

Støtteforeningen for Pulsen i Balling var forleden vært for en hel speciel koncert oplevelse sammen med Tine Lilholt på fløjter og harpe samt Klaus Thrane på percussion og trommer. De fleste kender nok mest Tine fra de 23 år i broderens Lars Lilholts band, hvor hun var en en fantastisk fløjtenist. Herren på trommer Klaus Thrane er også kendt fra samme band, hvor han tog en længere tørn, inden han udlevede sin drøm om musik, film, lydstudie og meget mere.  Tine og Klaus danner par, både på scenen og privat. Fra deres hjem i Gl. Skørping, der med tiden har omdannet sig til et slags kulturhus, udlever de deres passion for kunst og musik. 
Titlen på aftenens koncert var: Slå hjernen fra og inspirationen til, og den bød på en forunderlig rejse ind i Tines malerier, i et smukt sammenspil, hvor malerier og instrumenter legede sammen. Klaus’ trommer, og Tines fløjter, harpe og deres helt unikke talent gik op i en enhed af høj klasse. 

Læs mere i avisen ...