Lille firma med store muligheder

Af Marlene Trolddal Festesen - Mandag d.27 Maj 2019 - Kl.10:20

Lihme Murerfirma er nu blevet 16 år gammel. Firmaet blev opstartet i 2003 af Knud Langberg, som stadig ejer firmaet.

Lihme Murerfirmas ejer, Knud Langberg, har nu næsten 40 års erfaring indenfor faget. 

Lihme Murerfirma er nu blevet 16 år gammel. Firmaet blev opstartet i 2003 af Knud Langberg, som stadig ejer firmaet. Knud Langberg blev udlært i 1980, og han har derfor næsten 40 års erfaring. 
- Der er kun mig i firmaet. Hvis jeg mangler hænder, så lejer jeg folk ind i stedet, siger Knud Langberg til Spøttrup Ugeavis.
Da firmaet var størst havde Knud Langberg to ansatte, men selvom han ikke har nogle ansatte længere, føler han stadig, at lokalsamfundet støtter op om det lille firma. 
- Jeg har kunder alle muliglige steder fra. Både fra Spøttrup og Salling, men jeg for også opgaver på Mors, i Thy, Århus og endda København, siger Knud Langberg. 
Firmaet er ikke så stort, så Lihme Murerfirma laver ikke de helt store byggeprojekter, men den erfarne murer tilbyder stadig lidt af hvert inden for faget. 
- I øjeblikket laver jeg mest reparationer. Men det er jo meget sæsonbestemt. Jeg laver også meget flisearbejde og reparation af sommerhuse, siger Knud Langberg. 
- Det vigtigste er at jeg laver et godt stykke arbejde, og så selvfølgelig til en god pris, siger Knud Langberg. 
Vil du gerne se en af Knud Langbergs seneste opgaver, så kan du kigge forbi Hot’N Tot i Skive og se på stedets nye New Yorker-væg, som Lihme Murerfirma står bag.