Lokal filmsucces trak borgerne til Rødding

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.17 November 2015 - Kl.12:56

Støtteforeningen for Rødding Friskole var forleden vært for cirka 70 gæster fra friskolens forældrekreds og skolekreds til forpremiere på den lokale film ”Et langt liv med Rødding Friskole, - fortalt af Else Krogsgaard”

Else Korsgaard har præget mange menneskers liv på en positiv måde.

Støtteforeningen for Rødding Friskole var forleden vært for cirka 70 gæster fra friskolens forældrekreds og skolekreds til forpremiere på den lokale film ”Et langt liv med Rødding Friskole, - fortalt af Else Krogsgaard”, som støtteforeningen har fået lavet hen over sensommeren i nært samarbejde med Else Krogsgaard, der har været lærerinde ved Rødding Friskole fra 1954 til 1985, friskolens tidligere leder Eline Juhl og fotograf Brian Amtoft, Altien.dk.
Blandt gæsterne var naturligvis også Else Krogsgaards børn, børnebørn og oldebørn, og alle havde en rigtig dejlig aften med filmfremvisning, taler, gaveoverrækkelse fællessang og god mad.
Filmen, hvor fru Krogsgaard fortæller til nye og gamle billeder og optagelser i godt 30 minutter, blev rigtig godt modtaget af publikum, som alle var enige om, at det havde været arbejdet værd.
Om søndagen den 8. november havde cirka 80 gæster købt billet i forsalg til filmpremiere, fællessang og kaffebord med hjemmebagte boller og hjemmelavet æblekage. Også denne eftermiddag var en kæmpe succes, hvor rigtig mange gamle skolekammerater, lærere, naboer, med flere fik hilst på fru Krogsgaard og hinanden, og ikke mindst fik udvekslet gode historier og gode minder. Igen blev filmen og støtteforeningens initiativ modtaget med ros og mange anerkendende ord.

Læs mere i avisen ...