Lokal futsal klub vil have flere lokale klubber med

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.2 November 2021 - Kl.8:53

Skive Futsal Club er klar til at hjælpe flere klubber i gang med sporten.

Her ses ligaholdet - men de kommende talenter skal dyrkes i de lokale klubber, forklarer formanden.

Skive Futsal Club har base i Salling og spiller i futsalens højeste liga, og klubben vil gerne have sporten udbredt til flere lokale klubber. Formand Leo B. Rasmussen fortæller, at Skive Futsal Bluc er klar til at hjælpe de lokale klubber i gang med sporten, som er et godt suplemet til andre sportgrene, da den kan spilles indendøre i vinterhalvåret. Og flere unge efterspørger futsal i deres lokale klub, forklarer han.
- V kommer gerne og hjælper klubberne i opstarten med træning, bolde og overtrækstrøjer. Klubberne skal være klar over at Futsal med vægt på hurtighed, teknik og fysisk kontakt og spil over hele banen med alle mand tiltaler mange unge, især drenge med krudt i røven, som måske ikke dyrker nogen sport i vinterhalvåret, siger Leo B. Rasmussen.
Han har en stærk opfordring til klubberne i Skive Kommune.
- Tilbyd jeres spillere at spille Futsal hos os i vinterhalvåret, og I får spillere tilbage, der er toptrimmet til udesæsonen. Vi kan tilbyde, at 4-5 spillere der kender hinanden godt, at komme ind som en kæde  samt de 2-3 kæder vi kører med nu til både træning og kampe siger formanden, der opfordrer klubberne til at tage fat i ham og høre mere.
Han fortæller, at det lokale liga Futsal hold er udfordret, fordi klubben ikke får støtte af Skive Kommune, som både førsteholdet i SFH og SIK får. der er således mulighed for at sponsorere ligaholdet.
- Vi har pt. kun trofaste sponsorer fra Glyngøre og en sparekasse i ryggen, og med et bundbudget på små 200.000 kroner, så skal vi have indtægter ind. Det betyder, at flere af de spillere, vi havde til ligaholdet, som kørte langt for at spille for os, ikke er med i år, fordi vi ikke pt. har økonomi til at betale kørepenge. Vi er på samme måde som SFH og SIK på et professionelt niveau, hvor vi også har spillere, der forventer kompensation i en eller anden form. Pt træner vi kun en gang om ugen, da mange af vores spillere ikke kan få fri fra arbejde, og vi kan ikke kompensere, siger Leo B. Rasmussen.

Nyheder

Persondatapolitik

Du kan downloade en APP til din
telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online.
Appen fåes til både
Iphone og Android