Lokal idrætsforening vil tiltrække flere medlemmer

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.29 Juni 2021 - Kl.10:14

Allerede efter sommerferien går arbejdet for alvor i gang.

Frivillighedsprisen gik til Erik Kristensen. Foto: OOUGFs Facebookside.

Der har været generalforsamling i OOUGF i OddenseHus, hvor bestyrelsen fremlagde beretning og regnskab fra et år præget af corona. 20 deltog i mødet, hvor formand Alfred Brunsgaard fortalte om årets gang og fremtiden.
Han kunne blandt andet fortælle, at bestyrelsen har lavet en evaluering af trivslen i bestyrelsen, og den er god. Medlemmerne glæder sig over gode og åbne debatter om tingene og et godt samarbejde på tværs af afdelingerne.
OOUGF har også i årets løb, haft muligheden for ansættelse af en flex-jobber på dagsorden. Klubben havde i februar 2020 besøg af Bettina Lunne, som er ansat i RIK som flex-jobber, til at fortælle om de muligheder, der er for ansættelse af en flex-job medhjælper til klubben.
- Udfordringen er, at vi fortsat gerne vil have, at vor forening skal bygge på frivillige arbejde, som rigtig mange bidrager til. Begynder vi først, at betale os fra nogle arbejdsopgaver frem for andre, kan vi ende på en dyr og vanskelig glidebane. Så indtil videre, er denne mulighed sat lidt på stand-by, sagde formanden.
2020 bød på aflysning af mange aktiviteter, men i oktober fik klubben gjort de første indledende øvelser på at forbedre og øge klubbens medlemstal. Her havde man inviteret Anita H. Møller fra DGI til at komme og analysere forening og bestyrelse.
- Vi fik på dette møde sat ord på det arbejde, vi gør i bestyrelsen - blandt andet på hvordan vi bruger vores kræfter på drift i forhold til udvikling af vores forening. Det kan godt virke tankevækkende, hvor stor en del, vi i bestyrelsen bruger på driften frem for udvikling. Selvom det er meget normalt, at man primært fokusere på at sikre driften og en stabil hverdag, så har det at udvikle en forening som vores også enormt betydning, hvis vi ønsker at bevare og øge antallet af vore medlemmer, sagde Alfred Brunsgaard.

Læs hele artiklen i Spøttrup ugeavis uge 26.

Nyheder

Persondatapolitik

Du kan downloade en APP til din
telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online.
Appen fåes til både
Iphone og Android