Lokal mand i spidsen for ny erhvervssatsning

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.24 Maj 2016 - Kl.12:07

Efter en vellykket opstart af Elgiganten Erhverv, hvor efterspørgslen har oversteget alle forventninger, udvides B2B-salget til at omfatte dedikerede erhvervscentre rundt i Danmark, og turen er nu kommet til Holstebro.

Danny Liliendal glæder sig til at servicere erhvervskunderne i byen og oplandet.

Efter en vellykket opstart af Elgiganten Erhverv, hvor efterspørgslen har oversteget alle forventninger, udvides B2B-salget til at omfatte dedikerede erhvervscentre rundt i Danmark, og turen er nu kommet til Holstebro, hvor det bliver en lokal kendt med stor erfaring, der kommer til at stå i spidsen. Danny Liliendal er opvokset på Skive-egnen, han er i dag bosiddende i Herning og har ageret flere steder i Holstebros detail. Trods sine 30 år har han arbejdet i elektronik- og hvidevarebranchen i knap et årti.  Han er derfor klar til at servicere en bred vifte af firmaer, uanset postnummeret. Danny har med sine mange år i branchen prøvet det meste, og han kan rådgive om de bedste løsninger inden for telefoni, pc’ere, fladskærme, hvidevarer med videre. 
- Vi har altid været glade for at være i Holstebro og med kunder fra både Holstebro, Herning, Spøttrup, Skive og Mors, er det kun naturligt nu at udvide med en erhvervsafdeling. Næsten dagligt er vi blevet spurgt til muligheden for at handle erhverv, hvorfor jeg nu kun er endnu gladere for, at vi endelig kan tilbyde dette. Derfor er det naturligt, at vi nu opgraderer til også at hjælpe de mange lokale virksomheder, der er i Holstebro og omegn, og jeg ser frem til at servicere virksomhederne fra både Holstebro, samt ikke mindst min egen hjemegn Skive og Spøttrup. Det er en drøm for mig at arbejde med B2B-salg, og jeg glæder mig til at hilse på erhvervskunderne i byen og oplandet, siger Danny Liliendal.

Læs mere i avisen ...