Lokal tennisklub er snart klar med ny sportsgren for alle aktive

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.21 April 2020 - Kl.8:59

Byrådet har sagt ja til at bevillige penge til en padelbane ved Rødding. Vestsalling Tennisklub vil gerne have en padelbane, og nu har byrådet i Skive sagt ja til, at klubben får 180.000 kroner fra Landsbyudvalget til en bane.

Klubben glæder sig over den nye bane, som er på vej.

Dermed åbnes muligheden for en helt ny sportsgren lokalt.
- Vi vil gerne blive ved med at forny os, og vi tror på, at området som helhed kan have gavn af denne bane sammen med vores tennisbaner og banerne til petanque, der ligger lige ved siden af tennisbanerne. Det er også håber, at en padelbane kan tiltrække lidt yngre spillere, siger formand i Vestsalling Tennisklub Paul Knudsen til Spøttrup Ugeavis.
Han glæder sig over, at byrådet bakker op om planerne, og lige nu venter man derfor i foreningen spændt på svar fra de fonde, som også er ansøgt om penge til projektet. Udover padelbanen skal hele klubbens låsesystem skiftes ud, og i alt løber det samlede projekt op i 480.000 kroner.
- Vi mangler derfor stadig 300.000 kroner, men vi tror og håber på, at flere kan se idéen med denne fornyelse, siger Paul Knudsen.

Socialt spil
Ifølge Dansk Padelforbund, er padel, tidligere kaldet padel tennis, en sport, der bedst kan beskrives som en blanding af 80 procent tennis og 20 procent squash. Det er en helårssport, der primært dyrkes udendørs. Banen er lidt mindre end en tennisbane og som i squash, bruges væggene, der er beklædt med glas. Padel spilles altid som double og er således et meget socialt spil.

Læs mere i Spøttrup Ugeavis uge 17.

Nyheder

Persondatapolitik

Du kan downloade en APP til din
telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online.
Appen fåes til både
Iphone og Android