Lokale boksere gjorde rent bord

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.30 Januar 2018 - Kl.12:08

Weekenden bød i sandheden på en af de største dage i Bokseklubben Nordsallings historie.

Bokserne gjorde rent bord i Vejle.

Weekenden bød i sandheden på en af de største dage i Bokseklubben Nordsallings historie, da der blev afviklet Jyske Mesterskaber 2018 i Rosenborg Hallen i Vejle.
Danny Jensen blev Jysk mester i 60 kilo, Piotr Kitowski blev Jysk mester i 75 kilo, Steffen Rørstrøm i 81 kilo og Rasmus Skov blev Jysk mester i 91 + kilo. Steffen Rørstrøm blev desuden kåret som mesterskabets bedste bokser, mens Rasmus Skov blev kåret som mesterskabets bedste tekniker i de tunge vægtklasser.
Bokseklubben Nordsalling blev til sidst også kåret som mesterskabets bedste klub, og formand Kurt Poulsen ønskede bokserne tillykke med mesterskabet, da de blev hyldet søndag i klubbens lokaler i Tøndering. Et endnu større tillykke lød der til cheftræner Tom Jensen, for uden hans kæmpe engagement og arbejde var det aldrig nogensinde lykkedes, og det er imponerende, hvad han formår at udrette, fortæller formanden.
- Samtidig er det en fornøjelse at være rundt i landet og opleve, hvor vellidt han er blandt andre trænere, boksere og gamle boksere. Han er en fantastisk repræsentant for klubben. Hans smittende humør og humor er samtidig med til at skabe en rigtig god kemi bokserne imellem. Resultatet i weekenden viser, at selvom man er en lille klub ude på Lars Tyndskids Mark godt kan være stor, hvis de rigtige mennesker gør et flot stykke arbejde, så ros til alle i og omkring klubben. Jeg synes godt, at vi kan tillade os at være stolte, siger formanden.