Lokale familier søger julehjælp

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.10 November 2015 - Kl.8:28

Nu er der åbent for ansøgninger om Julehjælp i Facebookgruppen Familiestøtte/Julehjælp Skive, og alle er velkomne til at melde sig ind.

Nu kan du støtte de familier, der har svært ved at få pengene til at række til jul. Og det kan også ske, når du handler ind lokalt forskellige steder.

Nu er der åbent for ansøgninger om Julehjælp i Facebookgruppen Familiestøtte/Julehjælp Skive, og alle er velkomne til at melde sig ind. Julehjælpsgruppen, der er et privat netværk med base på Facebook, så dagens lys sidste år, hvor den fik en massiv opbakning fra privatpersoner, der havde overskud til at hjælpe direkte fra familie til familie i lokalområdet. Siden har tingene taget endnu mere fart, og gruppen er omdøbt til Familiestøtte/Julehjælp Skive, da netværket nu hjælper hele året med brugt tøj, legetøj, udlån af shelter-udstyr til gratis ferie, hjælp til fødselsdag for børnehave eller klasse og meget mere. 
For at komme i betragtning til julehjælp er det et kriterie at man har et meget lavt rådighedsbeløb, har hjemmeboende børn under 16 år, er bosat i Skive Kommune, holder juleaften hjemme med sine børn, og så skal man selv kunne hente sin julehjælp.

Læs mere i avisen ...