Lokale fysioterapeuter er faldet godt til i nye lokaler

Af Marlene Trolddal Festesen - Tirsdag d.16 Juli 2019 - Kl.9:03

FysioCare Salling dyrker nærheden i lokalerne på Posthusvej i Balling.

Behandlerne er faldet godt til i de nye rammer.

Siden 1. september 2018 har FysioCare Salling holdt til i nye lokaler på Posthusvej i Balling. Tidligere lå FysioCare Salling i Pulsen i Balling, men både kunder og ansatte er faldet godt til i de nye rammer, og de nye lokale har givet Elsebeth Futtrup, som er ejeren af firmaet, en masse glæde, fortæller hun til Spøttrup Ugeavis. 
- Vi er så glade for de nye lokaler. De er meget mere nærværende og personlige, og vi bestemmer helt selv, hvad der skal være i lokalerne, da vi ikke skal dele dem med andre, siger Elsebeth Futtrup. 
FysioCare Salling, der også består af Ida Nørhave Uth, har også fået sit eget træningsrum på 50 kvadratmeter, som passer en del bedre til firmaets små grupper, end de store lokaler Pulsen kunne tilbyde. 
- De nye lokaler passer meget bedre til vores behov, og atmosfæren og miljøet er helt anderledes, siger Elsebeth Futtrup.
Firmaet er også en del mere synligt i de lokaler, end de var i den store bygning.
- Venteværelset er noget helt andet. Det er meget mere personligt og trygt, og den dårlige akustik er væk, siger Elsebeth Futtrup.

Sommerbehandlinger
Sommeren i Danmark er for mange lig med ferie, afslapning og forkælelse, og det kan også mærkes hos FysioCare Salling.
- Vi oplever en del flere henvendelser om kranio-sakralterapi, som er en meget beroligende terapi, så folk er klar til sommerferien, siger Elsebeth Futtrup.