Lokale fysioterapeuter ser på helheden: Lev dig til et godt liv

Af Helle Lenschow - Mandag d.30 December 2019 - Kl.9:05

Bevidsthed om, hvordan netop din krop fungerer bedst muligt, kan ændre dit liv, mener Ida Uth og Elsebeth Futtrup, som modtager flere og flere klienter med livsstilsygdomme, kroniske smerter og stress i FysioCare Salling.

Ida Uth har fokus på alle faktorer, når hun behandler en klient.

Ondt i ryggen, gigtsmerter og migræne. Det er bare nogle af de udfordringer, som Ida Uth og Elsebeth Futtrup behandler i deres daglige arbejde som fysioterapeuter. De modtager klienter, som lever med smerter, kæmper med tilbagevendende skader, eller har accepteret symptomer fra en kronisk sygdom, som en naturlig del af hverdagen. Men det behøver ikke være sådan, siger de. Det hele startede faktisk, da Ida Uth videreuddannede sig til yogaterapeut i 2018. Hér var den anti-inflammatoriske livsstil i centrum - altså en livsstil som reducerer betændelsestilstande i kroppen, og derfor kan være med til at afhjælpe hyppig sygdom eller kroniske smerter afledt af inflammationer.
- Vi modtager mange klienter med udfordringer, som kan kobles til en inflammation. Det kan være overbelastninger af led og muskulatur, problemer omkring fordøjelsen, eller gigtsygdomme. Derfor giver det rigtig god mening at bruge maden terapeutisk i kombination med fysioterapeutisk behandling, siger Ida Uth. 

Læs mere i avisen ...

Nyheder

Persondatapolitik

Du kan downloade en APP til din
telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online.
Appen fåes til både
Iphone og Android