Lokale håndboldklubber udvider deres samarbejde

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.15 Juni 2021 - Kl.9:06

HRH74 og OOUGF vil også samarbejde i seniorafdelingen.


HRH74 og OOUGF vil også samarbejde i seniorafdelingen fremover.

I en årrække har HRH74 i Roslev og OOUGF i Odense haft et godt samarbejde med håndbold for ungdommen, og nu udvides det til også at omfatte seniorafdelingen. Det sker både for at styrke de lokale klubber og muligheden for at træne håndbold i Salling, men også fordi det eksisterende samarbejde er godt, og man derfor ønsker at udvide det yderligere. Det fortæller næstformand i HRH74 Kim Jakobsen.
- Vi starter med samarbejdet i seniorafdelingen i den kommende sæson, men spillerne er orienteret, og de har taget virkelig godt imod nyheden også. Vi har haft den første fælles sommertræning, og her dukkede hele 40 spillere op, så det er vi utrolig glade for, siger han.
Træningen kommer til at foregå i både Roslev og Oddense, og på sigt håber klubberne også, at det kan være med til at gøre det ekstra attraktivt at spille håndbold i HRH74 og OOUGF, når der samarbejdes.
- På landpslan er håndbolden udfordret, når det handler om at tiltrække og fastholde spillere, og det vil vi gerne modvirke via samarbejdet. Samtidig vil vi gerne give de mennesker, der gerne vil lidt mere inden for håndboldsporten, en mulighed for at dyrke sporten lokalt i nogle gode rammer og med gode trænere og faciliteter. Vi er et stærkt alternativ til de store klubber i de større byer, når vi samarbejder, siger Kim Jakobsen.
HRH74 og OOUGF vil både tilbyde serie- samt divisionshåndbold, men fokus er på bredden.
- Vi spiller for at vinde, når vi har muligheden for at vinde, men det sociale er i højsædet. Det skal være sjovt at gå til håndbold hos os, og det ene udelukker ikke det andet, siger Kim Jakobsen.

Nyheder

Persondatapolitik

Du kan downloade en APP til din
telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online.
Appen fåes til både
Iphone og Android