Lokale ildsjæle fik fortjent skulderklap

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.19 Maj 2015 - Kl.8:27

Ved en velbesøgt prisoverrækkelse hos EnergiMidt i Silkeborg har bestyrelsesformand Jens Jørn Justesen uddelt velfortjente skulderklap til fem lokale ildsjæle.

Kaj Sørensen modtog prisen som Årets Ildsjæl.

Ved en velbesøgt prisoverrækkelse hos EnergiMidt i Silkeborg har bestyrelsesformand Jens Jørn Justesen uddelt velfortjente skulderklap til fem lokale ildsjæle. Fælles for dem alle er, at de har ydet noget ekstraordinært; en indsats, som har gjort stort indtryk på mange rundt omkring i det lokalområde, hvor de har deres daglige virke. En af prismodtagerne blev Kaj Sørensen fra Spøttrup, som gennem en årrække har udført et stort frivilligt arbejde i lokalområdet. Først som primus motor i arbejdet med Balling Bypark, siden som en utrættelig drivkraft for ”Pulsen” i Balling. I begrundelsen for valget af Kaj lagde Jens Jørn Justesen vægt på vigtigheden af at give anerkendelse til alle de frivillige, som ufortrødent knokler på:
- Det er et gennemgående karaktertræk hos årets ildsjæle, at de sjældent - faktisk aldrig - siger nej til at give en hjælpende hånd. Kaj har gjort en ganske særlig indsats i lokalområdet og har medvirket til at skabe nogle unikke rammer; først gennem etableringen af Balling Bypark og siden i Projekt Pulsen, som nu er blevet samlingspunkt for hele egnen med idræt, motion, wellness og sundhedshus. Og Kaj fortsætter ufortrødent sit frivillige arbejde, for han kan slet ikke lade være. Hans kampgejst og positive indstilling fortjener et skulderklap og prisen som Årets Ildsjæl 2015, sagde Jens Jørn Justesen.

Læs mere i avisen ...