Lokale spillere fik røg i Oddense

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.17 Marts 2015 - Kl.10:59

I weekenden var der Brag i Hallen i Oddense, og spillerne havde en fantastisk dag med masser af oplevelser.

Drengende fra HRH/Oddense er igang med en hæsblæsende kamp mod drengene fra Team Spøttrup. Foto: Jan Sand.

I weekenden var der Brag i Hallen i Oddense, og spillerne havde en fantastisk dag med masser af oplevelser. De to klubber HRH74 og Oddense, OOUGF, er slået sammen, når det drejer sig om ungdomsspillerne under navnet HRH - Oddense. Braget blev holdt i Oddense Hus og der blev spillet kampe både lørdag og søndag. 

Da avisen gæstede hallen var drengende fra HRH/Oddense igang med en hæsblæsende kamp mod drengene fra Team Spøttrup. Og de to U12 mandskaber gav virkelig hinanden kamp til stregen. Det var et spil med hurtige skift og en ret imponerende teknik deres alder til trods, så det lover godt for talentudviklingen i de to klubber.  Kampen endte 14-8 og dermed en sejer til til drengene i de røde trøjer, fra HRH/Oddense. HRH/Oddenses Nummer 14 Frederik Pedersen blev kampens spiller, og han er rent faktisk kun U10 spiller, så det var flot.

Spillerne løb desuden ind til røg og navnekald, ganske som ved en rigtig professionel kamp. Det var ikke noget problem at få en af publikummerne til at sørge for, at lyset var slukket medens spillerne løber ind på banen gennem en røgsky med spotlys på.

HRH - Oddense Venner havde skænket præmier i form af flotte påskeæg, som skulle tildeles en spiller fra hvert hold, som havde ydet en extra god forsvarsindsats.