Lokalt julemarked hos prisvinder

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.19 November 2019 - Kl.9:45

Galleriet har stadig udstilling af kunstnernes værker og dertil kommer MiniCirklens særudstilling med deres Starutfugle.

SpøttrupCirklen fik kommunens Kulturprisen 2019.

Galleriet har stadig udstilling af kunstnernes værker og dertil kommer MiniCirklens særudstilling med deres Starutfugle. Minicirklen er et af SpøttrupCirklens nyeste tiltag - en billedskole for børn, som ledes af lokale kræfter.
I øvrigt er SpøttrupCirklen stolt af for nyligt at have modtaget Kulturprisen 2019 fra Skive Kommune med medfølgende check på 20.000 kroner.
SpøttrupCirklen fik overrakt Skive Kommunes Kulturpris 2019 sammen med en statuette af kunstneren Pia Viborg og den kontant håndsrækning på 20.000 kroner sponsoreret af Danske Bank
- I er et godt eksempel på, hvordan man som forening kan påvirke et helt lokalsamfund. I skaber oplevelser for lokale og for folk langvejs fra. I udbreder kulturen, laver udstillinger, musik, udflugter og foredrag – og I tager jer endda af de mindste i Mini Cirklen. Derfor er I umulige at komme udenom, lød det fra prisoverrækkeren Bent Dyrberg, som er formand for Kultur & Fritidsudvalget i Skive Kommune.
Udover SpøttrupCirklen var Kulturnetværket Svanen og Hal-A nomineret til prisen.