Lokalt murerfirma skifter ejer

Af Helle Lenschow - Mandag d.23 December 2019 - Kl.9:48

Lihme Murerfirma har fået ny ejer.

Karsten Clemmensen og Knud Langberg kender allerede hinanden, da den nye ejer har arbejdet som freelance-murer i firmaet i Lihme.

Firmaets tidligere ejer Knud Langberg har således solgt virksomheden til en anden lokal Lihme-mand - Karsten Clemmensen. Det er sket per 20. december, oplyser parterne til Spøttrup Ugeavis.
- Jeg er glad for denne mulighed. Jeg kender allerede firmaet godt, da jeg i perioder har arbejdet som freelance-murer ved Knud, siger Karsten Clemmensen, der er 29 år og uddannet murer.
Han er født og opvokset i Lihme, og efter i en periode at have været væk fra byen, er han nu vendt hjem.
- Det har nok ligget lidt i  kortene i et stykke tid, at jeg gerne ville købe firmaet, og så blev vi enige om, at nu var et godt tidspunkt, siger Karsten Clemmensen.
Udover Lihme Murerfirma driver han også firmaet Clem og Søn sammen med sin far Kristian Clemmensen. Dette firma sørger blandt andet for specialtransporter med ledsagerbiler, og det er planen at fortsætte med dette firma også ved siden at det nykøbte murerfirma.
I forbindelse med ejerskiftet bevarer Lihme Murerfirma sit nuværende telefonnummer.
Tidligere ejer Knud Langberg er endnu ikke helt afklaret med, hvad han skal lave fremover. Han oplyser til avisen, at nu står den på juleferie, og så ser han, hvad fremtiden bringer af spændende nyt.

Nyheder

Persondatapolitik

Du kan downloade en APP til din
telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online.
Appen fåes til både
Iphone og Android