Aase hjælper dig med magnetsmykker

Af Helle Lenschow - Mandag d.23 April 2018 - Kl.9:46

I Nørregade i Balling er magnetismen høj.

Aase Kolding med nogle af de mange magnetsmykker.

Her har zoneterapeut Aase Kolding nemlig et stort lager af flotte magnetsmykker fra Energetix, smykker der ifølge forhandleren kan hjælpe mennesker med forskellige lidelser såsom allergi, gigt, smerter, spændinger og kredsløbsproblemer.
Aase Kolding har solgt smykkerne siden 2010 både fra privaten og via sin webshop. Smykkerne fås til både damer, herrer, unge og børn.
Hvis du vil se smykkerne, arrangerer Aase Kolding gerne et home party hos dig. Du kan også komme til hende i Nørregade, hvor hun har et lager af øreringe, halskæder, armbånd, vedhæng, ankelkæder og ringe. Der findes også øreringe med klips, så du kan bruge dem uden huller i ørerne.
- Hele sortimentet kan ses på min webshop, og jeg kan bestille det hele hjem. Mange bliver meget overraskede, når de ser, hvor flotte magnetsmykker kan være, siger Aase Kolding.
Hun fortæller, at mange er skeptiske, men at smykkerne virker på de fleste.
- Folk er meget skeptiske i starten, indtil de prøver dem selv. Det forstår jeg! For det var jeg selv, siger Aase Kolding, der første gang kom i kontakt med smykkerne, da en ven havde en tennisalbue. På torvet i Skive købte de - mest for sjovt - et lille smykke fra Energetix til at bære på albuen. Det kostede 355 kroner, og de regnede ikke med, at det virkede. Det gjorde det dog, og senere tog Aase Kolding det også selv på efter et uheldigt fald - og hun har båret smykker fra firmaet siden.
- Jeg bruger dem også som supplement til min zoneterapi, hvis jeg gerne vil se et resultat lidt hurtigere, siger hun.
Smykkerne er lavet af kirurgisk stål, belagt med guld og uden nikkel. Hvert år designes der nye varianter.