Marianne svinger penslen i Lem

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.28 Februar 2017 - Kl.11:50

Per 1. marts får egnen en ny maler, når den 33-årige Marianne Stenger åbner Malerfirmaet Marianne Stenger.

Marianne Stenger er forelsket i egnen og det fællesskab, der hersker her.

Per 1. marts får egnen en ny maler, når den 33-årige Marianne Stenger åbner Malerfirmaet Marianne Stenger med base på Agertoften i Lem. Hun er uddannet i 2004, stammer fra Ribe-egnen og har hele 17 års erfaring inden for faget - og så er hun blevet godt og grundig forelsket i Vestsalling.
- Jeg er lige flyttet hertil, hvor min kæreste Martin bor, og det er jeg simpelthen så glad for. Naturen er skøn, og der er et fantastisk sammenhold lokalt, hvor man hjælper hinanden. Selvom min virksomhed først starter nu, så har jeg mødt sådan en flot modtagelse, og det betyder virkelig meget, siger Marianne Stenger.
Parret har hver tre børn, og de seks sammenbragte poder får en masse sjov til at gå på de åbne vidder omkring Lem.
- Jeg er forelsket i området. Jeg har tilbragt mange weekender her, og der har jeg set børnene udfolde sig og lege. Det er et perfekt sted at bo for os, siger Marianne Stenger.
Via det nye firma tilbyder den nye malermester malerarbejde til såvel private som erhverv, og små som store opgaver er velkommen.
- Jeg tilbyder både malerarbejde ude og inde samt spartel og slibearbejde. Desuden tilbyder jeg opsætning af tapet, filt og væv og dekorativt malerarbejde. Jeg kan også skaffe særlige produkter, som er gode til allergikere, siger Marianne Stenger, der glæder sig til at blive sin egen chef.