Marked i Spøttrup Kulturhal

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.28 Oktober 2014 - Kl.12:26

Et godt og velbesøgt marked i Spøttrup Kulturhal
Traditionen tro afholdte kulturteamet i Spøttrup Kulturhal i weekenden 25. – 26. oktober 2014 marked og messe.
Kræmmere og udstillere begyndte allerede om fredagen at strømme til Spøttrup Kulturhal, idet der var mulighed for opstilling af stande udenfor og indenfor hallerne.
Loppe og kræmmermarkedet- messen åbnede lørdag fra kl. 10 til 17 og søndag fra kl.10 til 16.
Hallerne og gangende var næsten fyldte med kræmmere og udstillere, der var klar til at gøre en god handel. Der var mange nye kræmmere i forhold til tidligere år og alle stande udsolgt. Dog kunne der godt være flere virksomheder og butikker, idet der var en del afbud.
Markedet og Messen var velbesøgt og der summede af liv både udenfor og indenfor i hallerne. Udenfor hallerne var der bla. Mulighed for aktiviteter for børnene i hoppeborge og skydetelte. Æblefolket i Rødding opfordrede de besøgende til at tage deres æbler med og få dem presset til en dejlig og frisk æblesaft. Mange tog imod tilbuddet og havde man ikke æbler med kunne man købe lokalt fremstillet æblesaft og honnning.
Parkeringspladserne var igennem næsten hele weekenden propfyldte og parkeringspladserne til borgen måtte også tages i anvendelse – der var mulighed for kræmmere og udstillere til at overnatte i deres campingvogne eller i hallerne. Der var en del kræmmere der overnattede, idet de kommer fra det meste af landet.
Markedscafeen var åben igennem hele weekenden og der var en rigtig god omsætning og travlhed med at servicere de mange gæster og udstillere med kaffe/kage og frokostbuffet. Lørdag aften var der festaften for udstillere med en god flæskesteg ”med det hele” – en rigtig hyggelig aften med god deltagelse, hvor udstillere slappede af ovenpå nogle hektiske dage.
Kulturteamet i Spøttrup Kulturhal kan igen glæde sige over et rigtig godt arrangement med livlig aktivitet og et pænt økonomisk overskud. Dette er med til at financere de mange kulturelle aktiviteter i Spøttrup Kulturhal.
Datoen for næste års loppe/kræmmer marked og messe er allerede fastsat den 24. – 25. oktober 2015. Kulturteamet vil snarest evaluere markedet og messen – der varsles allerede nu nye tiltag og ideer til næste år.
Næste kulturelle tilbud i Spøttrup Kulturhal er koncert med spisning den 7. november2014 kl. 18.30. Bandet ”Almost Irish” kommer og spiller irsk musik – aftenen er Irsk inspireret både i forhold til mad og drikke, musik og pyntning. Der henvises til Spøttrup Kulturhals hjemmeside og biletter kan købes her og i Rødding Brugs.
Kulturteamet alle besøgende, udstillere og de mange hjælpere for godt samarbejde.
På vegne af Kulturteamet i Spøttrup Kulturhal
Jørgen Vester