Masser af aktiviteter på vej i Lihme

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.23 Juli 2019 - Kl.10:25

Der er mange spændende tiltag på vej i landsbyen.

Lihme Borgerforening har en række arrangementer på vej lokalt. Luftfoto er fra 5. maj 2019. Foto: Månedsmagasinet Skive, Salling, Fjends og Fur.

Lihme Borgerforeningen vil i løbet af sommeren arrangere nogle aftner i Lihme ved Medborgerhuset med grill og fællesspisning, og her er alle velkomne.
Arrangementerne er ganske enkle. Borgerforeningen tænder grillen op, og deltagerne kommer selv med det , som de ønsker at spise og grille, lige som de medbringer egne drikkevarer. Formålet er at skabe nogle hyggelige aftener sammen, hvor både børnefamilier, unge, ældre og sommerhusboere kan deltage. Og gider man ikke sidde stille hele tiden, så er der gode muligheder for aktiviteter, da sportspladsen ligger lige ved siden af grillpladsen, og kan anvendes. Det samme med legepladsen. Hvis nogen har lyst, kan der også tændes et bål for snobrød, oplyser borgerforeningen.
Næste grillaften er fredag den 2. august og så igen lørdag den 14. september, hvor der også er garage/loppemarked i byen. Garage- og loppemarked i Lihme er lørdag den 14. og søndag den 15. september. Sælgerne kan have deres stand hjemme i garagen eller i Lihme Medborgerhus.

Læs mere i avisen ...