Masser af liv i Oddense

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.18 Juni 2019 - Kl.10:39

Oddense var fuld af liv fra onsdag til lørdag med årets byfest.

Fællesspisning i teltet fredag aften.

Oddense var fuld af liv fra onsdag til lørdag med årets byfest.  Byfestpladsen var i år udvidet med byens nye vikingeboder, der indeholdt forskellige børneaktiviteter som guldgravning, ansigtsmaling og meget mere. Onsdag blev det hele skudt i gang med fodbold, tennis, petanque og gudstjeneste. Torsdag kunne byens borgere deltage i årets bymesterdyst, som var et orienteringsløb. 
Fredag var der cirka 180 personer, der mødte op med deres madkurve til fællesspisning i teltet med efterfølgende snobrød og pubquiz.
Lørdag var der gratis rundstykker ved Brugsen efterfulgt af årets sponsorcykelløb. På pladsen var der besøg af brandbilen fra Balling og diverse lokale firmaer, der stod i vikingeboderne. Børn og voksne kunne kigge på traktor, lastbil og ATV. 
Lørdag aften var der fest for de voksne i teltet med spisning, revy og dans, her deltog 111 festglade mennesker. 
- Det har været en fantastisk byfest, med et par nye tiltag som gæsterne har taget rigtig godt imod. Det er vi meget glade for, og vi ser frem til at planlægge næste års byfest, siger formand for arrangementsudvalget i OOUGF Camilla Venø Christiansen.