Masser af samhørighed i Lihme

Af Helle Lenschow - Mandag d.13 Januar 2020 - Kl.15:38

Hos Lihme Borgerforenings bestyrelse er der glæde over et travlt år 2019.

Sammenholdet er stort lokalt, og det afføder nye tiltag og arrangementer årets rundt. Her er det fra byfesten i juni. Foto: Lihme Borgerforening.

Året bød på en flot opbakning fra borgerne til de mange tiltag og arrangementer lokalt, og samtidig tager mange selv initiativ og kommer med forslag - hvilket glæder bestyrelsen.
Efteråret bød således på en nyhed i form af Live Stream foredrag, som blev sendt fra Aarhus Universitets store auditorium med mere end 700 tilhører i auditoriet og transmission til over 200 steder i landet. Foredragene har spændt fra astrologi med rumrejse i solsystemet, til fortælling om bakterier, viden om vand, til klima, geologi, biologi og fysik. Foredragsholderne har været danske forskere, som på en interessant let forståelig måde har præsenteret det nyeste indenfor forskningen. 
Deltagelse i foredragene er gratis og bliver støttet af Carlsbergfondet. Borgerforeningen glæder sig over, at man besluttede sig for at tilbyde denne mulighed i Lihme, da der ved hvert foredrag har været mellem 20 og 40 deltagere, som har suget ny viden til sig om de mange spændende emner.

Læs mere i avisen...

Nyheder

Persondatapolitik

Du kan downloade en APP til din
telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online.
Appen fåes til både
Iphone og Android