Mere viden hos Balling Zoneterapi

Af Marlene Trolddal Festesen - Tirsdag d.8 Januar 2019 - Kl.9:04

Ejer af Balling Zoneterapi, RAB-registreret behandler Aase Kolding, har for nyligt været på flere kurser for at styrke sit firma med mere viden.

Aase Kolding har føjet en række nye kurser til sit cv.

Ejer af Balling Zoneterapi, RAB-registreret behandler Aase Kolding, har for nyligt været på flere kurser for at styrke sit firma med mere viden. Hun har blandt andet været på et kursus vedrørende meridianbanerne, der kører igennem kroppen. Ved hjælp af punkter på meridianbanerne kan Aase Kolding lave en mere dybdegående behandling.
Derudover har hun også været på et kursus omkring smertelindring via øreakupunktur. Smertelindring via øreakupunktur handler om, at der sidder forskellige små punkter i ørene og omkring ørene, som kan hjælpe mod forskellige smerter i kroppen. 
Endelig har Aase Kolding også været på et kursus omkring Chakra-afbalancering, hvor behandleren arbejder med forskellige energicentre i kroppen, men på lidt en anden måde end meridianbanerne. 
Aase Kolding gik på pension sidst i januar sidste år, hvilket har hjulpet til at hun kunne starte sit eget firma op og bruge mere af sin tid på klinikken.
- Hvis folk er nysgerrige på at vide mere om mulighederne, så må man altid gerne kontakte mig, siger Aase Kolding.