Mini VM for HRH-Oddenses spillere

Af Helle Lenschow - Mandag d.21 December 2015 - Kl.8:34

Havde man ikke lige fået købt billet til VM i Herning, kunne man i stedet tage til Mini VM. HRH Oddense inviterede forleden på en lidt anderledes VM turnering i Salling Hallerne.

Spillerne bød velkommen til Mini VM.

Havde man ikke lige fået købt billet til VM i Herning, kunne man i stedet tage til Mini VM. HRH Oddense inviterede forleden på en lidt anderledes VM turnering i Salling Hallerne.
Der var dyst mellem otte nationer, og man kunne tydeligt se hvilken nation det drejede sig om ved at kigge på især på håndboldbørnenes ansigter, hvor der var malet flag. De danske hooligans kunne også være misunderlige, for de røde/hvide farver var flot repræsenteret. Det spanske hold havde også fundet de røde og gule farver frem. Fra Ungarn deltog selvfølgelig Anita Görbicz - alias Emil Gravgaard. Håret var farvet rødt i dagens anledning og spillerdragten var ungarsk til mindste detalje. For den flotte udklædning vandt han 1. pladsen i den indlagte konkurrence om bedste udklædte enkelt person. Der kom Niklas Pedersen på en flot 2. plads og Dagmar Abildgaard på en flot 3. plads.
Selve udklædningsdelen blev også afgørende i selve turneringen. Her var det Brasilianske landholds det hold, der sammenlagt havde gjort mest ud af udklædningen. Dette resulterede i at de fik tre  point lagt til de point, som de ellers kæmpede sig til, og derved nåede de til semifinalen. 
Serbien blev den endelig vinder af turneringen med følgende hold; Kaja Villadsen, Jeppe Vestergaard, Christian Brogaard, Julie C., Julie A., Viktor Østergaard, Kennie og Lorrain.
Frankrig kom på en flot anden plads; med følgende hold, Niklas Pedersen, Signe Abildgaard, Magnus Thøgersen, Patrik Jespersen, Sine Højgaard, Timme, Emma Høgsberg og Kathrine Støjberg.
Traditionen med at afholde mini VM har mange år på bagen. Hvis man spørger nogle af de lidt ældre spillere fra HRH, kan de sagtens huske, at de også har været med. Derfor var det også nemt at få Peter Brix Hansen og hans bror Casper til at sidde tidtagere, for de har altid selv deltaget i kampene. I dag var lillebror Sigurd i aktion på banen, og Sigurds far Egon Sørensen havde taget dommer tjansen.