Møde i Kræftens Bekæmpelse

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.15 Marts 2016 - Kl.8:35

Kræftens Bekæmpelse Skive Lokalforening har haft generalforsamling, og mødet var velbesøgt.

Deltagerne prøvede kræfter med zumba.

Kræftens Bekæmpelse Skive Lokalforening har haft generalforsamling, og mødet var velbesøgt. Heidi Tinghede og Anny Leth havde stillet sig til rådighed med zumba, og der var fri adgang til varmvandsbassinet i Pulsen i Salling i Balling.
Byen havde bakket op omkring arrangementet, idet Pulsen, Brugsen, Sparekassen og Balling Blomster havde gjort det muligt, på hyggelig vis at overvære generalforsamlingen med tapas, frugt, vin og veldækkede borde.
De mange tilhørere fik et indblik i alle de tiltag Skive Lokalforening har gang i, da formanden Birgit Flæng aflagde beretning. Selvhjælpsgrupper, træning efter rehabilitering hos fysioterapeuter, motionscenter og golf, stylist samt cafe er etableret, ligesom et godt samarbejde med skoleafdelingen om sorg i skoler og børnehaver. Sidst er der dannet en mandegruppe, som holder til i Det røde Klubhus.
Lokalforeningen er aktiv i Solkampagne, Lyserød Lørdag, Støt brysterne, Kunst for alle og ikke mindst Stafet for livet, som i år finder sted 28. til 29. maj.