Mona har hjulpet mennesker i 25 år

Af Helle Lenschow - Mandag d.10 April 2017 - Kl.9:09

Den 11. april kan Mona Dyeremose fra Sdr. Lem se tilbage på 25 år som zoneterapeut i klinikken på Sdr. Lemvej 20B, og det gør hun med glæde.

Mona Dyeremose fra Sdr. Lem kan se tilbage på 25 år som zoneterapeut.

Den 11. april kan Mona Dyeremose fra Sdr. Lem se tilbage på 25 år som zoneterapeut i klinikken på Sdr. Lemvej 20B, og det gør hun med glæde. Samtidig er der absolut ingen planer om at stoppe med arbejdet, fortæller jubilaren.
- Jeg er SÅ glad for mit arbejde, og jeg fortsætter i forhåbentlig mange år endnu. Det bedste ved arbejdet er at se mennesker få det bedre. Den glæde bærer næsten lønnen i sig selv, siger Mona Dyeremose, der i 2018 også kan fejrer 20 års jubilæum. Dette er dog som akupunktør.
- Jeg har løbende opdateret mig gennem årene, og jeg har også taget uddannelser i andre behandlingsformer - herunder akupunktur. Det giver mig en mulighed for at tilbyde mennesker en bredere behandling, siger Mona Dyeremose.
Hun fortæller, at det er mund til mund og det gode ry, der har holdt klinikken kørende i 25 år. Hver gang hun hjælper et menneske, så kommer der således to nye til.
- Nogle er hele familier og generationer, der kommer her, og som har været faste klienter her i klinikken gennem 25 år. Det er så dejligt, når jeg behandler et menneske som barn, og senere kommer vedkommende så igen - med sit eget barn, siger en glad jubilar fra Sdr. Lem.