Naboer raser over hundelorte på Nymøllevej

Af Helle Lenschow - Mandag d.18 April 2016 - Kl.8:39

Hundelorte pakket ind i sorte bæ-poser skaber røre i Rødding, hvor naboerne på Strandvej og Nymøllevej nu overvåger en grussti imellem Strandvejen og Nymøllevej.

Her ses en række sorte bæposer med hundelorte, som er smidt på stien i Rødding. Det er en haveejer, som har fået nok og har smidt poserne retur over hækken - og nu kan ejermanden til hunden samle dem op, når haveejerne opdager synderen, lyder beskeden.

Hundelorte pakket ind i sorte bæ-poser skaber røre i Rødding, hvor naboerne på Strandvej og Nymøllevej nu overvåger en grussti imellem Strandvejen og Nymøllevej. Også beboere på Fjordvej har haver, som støder op til grusvejen. Det sker for at finde ud af, hvilken hundeejer det er, som smider fyldte sorte poser med hundelort ind i folks haver. Problemet har stået på et godt stykke tid, og ifølge Ulla Jegsen, der bor på Nymøllevej, har naboerne nu fået nok.
En eller flere ukendte naboer til stien har derfor indsamlet poserne fra egen have - og der er mange - og smidt dem retur over hækken og tilbage på stien, hvor hundeejeren lufter sin firbenede makker. Når synderen opdages, får vedkommende lov til selv at tage alle poserne med retur til egen skraldespand.
- Vedkommende samler sådan set op efter sin hund, men bagefter smider personen posen med indhold ind i vores haver. Udover at det er ulækkert, så forurener plastikken også. Det tager nok 25 år, før sådan en sort pose er væk fra naturen. Vi er sure over det, for det bliver til mange poser over tid. I haven oppe ved den gamle malerforretning har der også ligget en del poser. Efter 25 talte poser opgav jeg. Men denne grund er nu ryddet, så disse poser er nu væk,  siger Ulla Jegsen, der selv har fundet fire bæposer i sin have på Nymøllevej inden for kort tid.

Læs mere i avisen ...