Naturvandring og dialogmøde i Lihme

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.23 August 2022 - Kl.10:37

Borgerforeningen inviterer på gåtur den 25. august.

Corona viste os, at hjemmearbejde kan frigive tid til mere nærvær og samvær. Samtidig kunne det  også blive lidt ensomt at sidde alene foran computeren derhjemme. Derfor er ideen om at skabe et fælles arbejdskontor i Lihme opstået, og den går i al sin enkelthed ud på, at borgerne får nogle rammer i byen, som er attraktive, når de arbejder hjemme. Et fælles arbejdskontor med en placering her, hvor borgerne bor, kan spare mange for transporttid til og fra arbejde, og herved får de også frigivet tid til for eksempel at nyde den dejlige natur i området. Ideen er udsprunget af borgerforeningens samarbejdsprojekt med Energibyen Skive i projektet Stronger Combined, hvor rigtig mange borgere har budt ind.
Det er nu tid til at tage en videre snak om et fælles arbejdskontor, og den 25. august vil borgerforeningen gerne høre borgerne om deres behov og ønsker.
Aftenen foregår ved Gyldendal Havn, og den starter med naturvandring med naturvejleder Jesper Nielsen Krogh. Herefter er der fælles madlavning i form af suppe over bål og løbende dialog om behov i forhold til et fælles arbejdskontor i Lihme.
Dialogen fortsætter under spisningen, og endelig er der kaffe, kage og afrunding.
Lihme Borgerforening inviterer som del af arrangementet på gratis kaffe og kage samt brød til suppen.