Nicolai fik en flot velkomst

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.15 September 2020 - Kl.11:34

Fredag var der reception i Spøttrup Kulturhals café


Her bød mange lokale og ude fra kommende den nye forpagter af caféen, 25-årige Nicolai Kruse Poulsen Bro, velkommen. Samtidig kunne de smage Nicolai Kruse Poulsen Bros mad, dog mest i form af snack, da der jo var tale om en reception. Eftermiddagen igennem kom og gik mange for at hilse på - og flere også for at hilse på Nicolai Kruse Poulsen Bro igen. Den nye forpagter er nemlig opvokset i Rødding.

- Jeg blev født på Fur men som lille flyttede jeg til Rødding. Her gik jeg i skole, indtil 9. klasse som jeg tog på efterskole. Herefter flyttede min familie til Skive, men jeg har tilbragt hele min ungdom i Spøttrup Kulturhal, siger Nicolai Kruse Poulsen Bro til ugeavisen.
Han glæder sig over at være tilbage, og der er også planer om at flytte til området igen. For selvom planerne for caféen er store, så har Nicolai Kruse Poulsen Bro nemlig også andre spændende nyheder på vej i fremtiden, som vi vil løfte sløret for senere.
Da Nicolai Kruse Poulsen Bro boede i Rødding spillede han håndbold i hallen, og derfor ved han præcist, hvad hallens brugere har behov for.

- Jeg vil naturligvis være i caféen alt det, jeg kan, og her vil jeg servere noget autentisk god mad, lavet fra bunden. Der vil også være mulighed for take away. Retterne kunne være hjemmelavet lasagne, dagens bøf eller en god omgang bøf stroganoff, siger Nicolai Kruse Poulsen Bro.
Han vil naturligvis også tilbyde fester og selskaber i både caféen og hallen, lige som det er ham, der laver maden til kulturelle arrangementer i hallen.

- Der bliver også en mulighed for buffet, men jeg kan jo også lave gourmet. Det sidste er til dem, der gerne vil have en oplevelse ud over det sædvanlige, siger Nicolai Kruse Poulsen Bro.

Ildsjælene
Nicolai Kruse Poulsen Bro er uddannet kok, tjener og sommelier. Han kommer fra et job som køkkenchef i Restaurant Borgen i Spøttrup, og tidligere har han har blandt andet været ansat hos Christianshøjkroen og Det Røde Pakhus på Bornholm og arbejdet på Kiin Kiin i København. Den har en Michelin-stjerne. Desuden har han været hos Alberto K i København og arbejdet på Restaurant Under Klippen i Holstebro. Det er derfor en erfaren ung mand, der har sat sig i forpagterstolen i Spøttrup Kulturhal.

- Jeg har bevidst valgt at være mange steder i min uddannelsestid, for det er der, jeg skal lære. Undervejs har jeg set mange måder at drive et køkken, og det har gjort, at jeg har fundet min egen måde, siger Nicolai Kruse Poulsen Bro.
Han glæder sig over den flotte modtagelse, han har fået i Rødding og omegn.

- Det er skønt at være tilbage og mærke den gode energi, som kendetegner en by som Rødding. Her er alle ildsjæle, og alle hjælper hinanden. Det er så fedt! siger Nicolai Kruse Poulsen Bro.
Netop ildsjæle-prædikatet gælder også caféens nye forpagter. Man mærker tydeligt Nicolai Kruse Poulsen Bros entusiasme og energi, når man taler med ham. 

- Det er nok min arv fra at vokse op i Rødding. Jeg har ikke fået noget foræret, og mine forældre lærte mig, at hvis jeg vil noget, så må jeg handle og arbejde for det. Jeg er ikke bange for at tage fat! siger han.

Nyheder

Persondatapolitik

Du kan downloade en APP til din
telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online.
Appen fåes til både
Iphone og Android