Norlys og landsbyudvalget sikrer realiseringen af Det Grønne Springbræt

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.29 Juni 2021 - Kl.10:09

Både udvalg og vækstpulje giver penge til udeområdet ved Hvidbjerg Aktivitetshus.

Byggeriet af huset er gået i gang.

Humøret er højt i Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup. Mens Coronavirussen langsomt slipper sit tag rundt om i verden, er det også andre ting at glæde sig over i lokalsamfundet Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup. Indenfor den seneste måned har en donation fra Norlys Vækstpulje på 95.000 kroner og et tilskud fra Skive Kommunes Landsbypulje på 98.000 kroner (som det også fremgår af forsiden denne uge, red.) sikret den nødvendige finansiering til at realisere projektet Det Grønne Springbræt.
- Det er ikke mindre end fantastisk og skaber drivkraft til at udvikle vores lokalområde. Vi har aldrig før haft så gode faciliteter og forventer, at de mange ny muligheder for at være aktiv lokalt vil virke som ringe i vandet og styrke sammenholdet i lokalområdet og give lyst til mere sammenhold, flere udendørs aktiviteter og nye projekter, siger den nye formand for Brøndum-Hvidbjerg Borgerforening, Maiken Dohn.
Borgerforeningen er projektejer på de to store igangværende projekter, som udover Det Grønne Springbræt tæller Hvidbjerg Aktivitetshus.

Læs hele artiklen i Spøttrup ugeavis uge 26.

Nyheder

Persondatapolitik

Du kan downloade en APP til din
telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online.
Appen fåes til både
Iphone og Android