Nu kan du få Jumpfood i Café Pulsen

Af Susie Bjerggaard Jensen - Tirsdag d.13 Oktober 2015 - Kl.8:25

Efter sommerferien i år startede Café Pulsen op med konceptet Jumpfood.

Konceptet er blevet modtaget godt hos kunderne.

Efter sommerferien i år startede Café Pulsen op med konceptet Jumpfood. Det sker i samarbejde med Fødevarestyrelsen og sportshaller i hele Danmark. Konceptet går ud på at sælge sundere mad til de mange borgere, som benytter sig af de forskellige faciliteter og aktiviteter, som findes i Multihuset Pulsen. Med sundere mad, menes der blandt andet ingen frituremad, mens lyst brød er udskiftet med groft brød og chokoladebarer er udskiftet med müslibarer.
Mette Jensen, som driver caféen, laver hovedsageligt alt maden selv helt fra bunden. Hun er uddannet ernæringsassistent, og hun har gennem tiden skabt sig flere års erfaringer indenfor fødevarerbranchen. Hun synes således, at det var oplagt at hoppe med på Jumpfood-konceptet. Hun fortælleer dog, at man ikke kan kalde maden 100 procent sundt. Der vil altid være enkelte indgredienser, som ikke kan betegnes som decideret sunde. Hun beskriver derfor mere maden som - ikke helt sundt men sundere. Der findes derfor også et lille udvalg af slik i caféen, for der skal - som Mette Jensen siger: ”være enkelte ting for de små, som får lyst til lidt sødt.”

Læs mere i avisen ...