Nu rykker sundheden endnu tættere på borgerne i Vestsalling

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.3 September 2019 - Kl.10:16

Den 18. september åbner sundhedscentret i Skive og Pleje & Omsorg en sundhedssatellit i Pulsen i Balling.

Kasper Juhl Olesen, Henriette Lynnerup og Mette Pedersen glæder sig over samarbejdet.

Sundhed og forebyggelse skal være der, hvor borgerne er. Og helt tæt på.
Det handler om tilgængelighed, og netop derfor åbner Skive Kommune nu en såkaldt sundhedssatellit i Pulsen i Balling. Det sker den 18. september, hvor der vil være forskellige aktiviteter og mulighed for at møde de mennesker, der fremover vil bemande satellitten lokalt.
- Vi vil gerne vise borgerne nogle af de mange tilbud, som de fremover kan finde lokalt. Det er tilbud, som vi allerede har i Skive, men nu får borgerne i Vestsalling kortere vej til mulighederne, siger forebyggende medarbejder ved Skive Sundhedscenter Henriette Lynnerup til Spøttrup Ugeavis.
Den 18. september vil du derfor kunne høre om alt fra demensrådgivning til rygestop, kost og hygiejne. Desuden vil formanden for det lokale ældreudvalg Preben Andersen samt Boe Madsen, der er formand for Pulsens bestyrelse, holde taler, hvorefter Lungekoret underholder.
- Vi håber, at rigtig mange borgere vil være med til at gøre åbningen festlig. Samtidig vil vi rigtig gerne høre, hvilke aktiviteter, de mener, der mangler lokalt, siger Henriette Lynnerup.
Er der særlige ønsker lokalt, vil sundhedscentret forsøge at opfylde dem.
- Vi vil gerne involvere borgerne enndu mere i processen, siger Henriette Lynnerup.

Læs mere i avisen ...