Ny Brugsen boss i byen - Lihme

Af rj - Tirsdag d.3 Juni 2014 - Kl.12:42

En væsentlig faktor for trivsel i landsbysamfundene er den lokale brugsforening. Og når der skiftes uddeler er det vigtigt at den nye kan falde til. Det har Jimmy Dalsgaard Pedersen alle forudsætninger for.
Vi traf ham i vante omgivelser i butikken i hjertet af Lihme, hvor han og 2 fuldtidsansatte, samt 5 ungarbejdere sørger for at servicere egnens beboere alle ugens dage. Vi ankommer dagen efter Jimmys 30 års fødselsdag - dog uden at det kan ses på ham - business is business!På bordet i kontoret står et billede af familien: Jimmys kone Helle bærende på sønnen Lucas og datteren Ea. „Det er dejligt at have dem tæt på,“ smiler Jimmy, - de bor sammen i deres nyindrettede hus i Skive, og køreturen på de 20 minutter er ingenting for den køreglade brugsmand.Han startede sin brugskarriere som flaskedreng i Balling, og fik via sin chef Jørgen Aggerholm en 3-årig læreplads i Brugsen i Lihme hos Erik Poulsen - og til august er det ni år siden. Den mellemligende tid har han været i Sdr. Omme og 3 andre butikker og senest i Glyngøre, hvor han var souschef. Men stillingen i Lihme er et ønskejob, så han vil gøre sit til at det bliver et job, han fortsat skal varetage.
Lihmeboerne har også taget godt imod den nye BrugsBoss, som for manges vedkommende jo er et gensyn fra hans læretid. Jimmy Dalsgaard Pedersen har planer om at opgradere butikkens udbud af ferskvarer, såvel kød som grønt, hvilket har været et af hans kerneområder, og det første tilløb er blevet gjort i form af en ny ferksvarekøler i indgangen med dagens kødtilbud.
Vi ønsker den nye Brugsen Boss velkommen - og held og lykke.

Se indslaget med den nye BrugsenBoss på www.spottrupugeavis/videoklip