Ny centerleder er 
begyndt i Pulsen

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.6 Oktober 2020 - Kl.8:54

Pulsen i Balling byder velkommen til den nye centerleder Piet Hyldahl.

Kasper Juhl Olesen takker af og byder Piet Hyldahl velkommen med en corona-hilsen.

Kasper Juhl Olesen takker, efter en lang årrække som centerleder, af og giver nøglerne videre til Piet Hyldahl.
Piet Hyldahl har en lang karriere bag sig i såvel det danske erhvervsliv som idræts-verdenen. Mange års aktivitet, som elite idrætsudøver efterfulgt af cirka 35 års frivilligt forenings- og forbundsarbejde, kronet at Danmarks Idrætsforbunds æresnål og nu også aktiv som formand i Skive Dans har givet en god baggrund for at varetage den sportslige del af Pulsens aktiviteter. Desuden har han en solid baggrund i det danske erhvervsliv med stor kontaktflade og ledelsesansvar indenfor salg og markedsføring, og også tidligere erfaring som leder af et idrætscenter, understøtter muligheden for et fortsat godt og intimt miljø i Pulsen.
Aktivitetsniveauet er naturligvis noget ramt af Coronaens begrænsninger. Det giver tid og mulighed for at tænke nye tanker, og Pulsens ansatte vil arbejde intenst på at samle op og tilføre aktiviteter i det omfang det kan tillades og realiseres.
Pulsens aktivitetsniveau er i den grad præget af brugernes medvirken, og i Pulsen ser man frem til et fortsat godt og intenst samspil mellem Pulsens daglige brugere og ledelsen.

Nyheder

Persondatapolitik

Du kan downloade en APP til din
telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online.
Appen fåes til både
Iphone og Android