Ny direktør hos Stenger & Ibsen Construction

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.26 Maj 2020 - Kl.7:22

Firmaet i Balling ruster sig til fremtiden

Stenger & Ibsen Construction ruster sig til nye spændende projekter.

Jesper Juel Enemærke er fra 1. april indtrådt i direktionen for Stenger & Ibsen Construction i Balling. Samtidig er bestyrelsen udvidet med Ole Bigum Nielsen. 
I Norden går det stærkt indenfor vindbranchen. Stenger & Ibsen Construction har styrket sin position på markedet, og oplever masser af medvind. Virksomheden har specialiseret sig i etablering af infrastruktur til vindmøller – herunder etablering af vindmøllefundamenter, veje, kabling og styring af hele byggepladsen. Især i Sverige og Danmark er virksomheden involveret i flere projekter, og ordrebogen ser særdeles positiv ud.
- Norden er i fuld gang med større omstilling af energiproduktionen, og det er vi stolte af og glade for at være en del af. Det tager tid at opbygge kompetencer, erfaring, systemer og relationer i denne spændende branche, og vi mærker heldigvis en stor efterspørgsel efter lige præcist det, vi har specialiseret os inden for, udtaler adm. direktør Jens Ibsen.
Det er også årsagen til, at virksomheden nu investerer i ledelseskraften.
- Vi har investeret på stort set alle kompetenceområder i virksomheden de senere år, og der er nu helt klart brug for at styrke ledelsen. Projekterne bliver større og mere komplekse, kundernes krav og forventninger øges og vores organisation vokser, siger Jens Ibsen. 
Derfor er direktionen fra 1. april udvidet med Jesper Juel Enemærke, som træder ind i rollen som COO, dvs. direktør med særligt ansvar for den daglige drift. Jesper supplerer dermed Jens Ibsen, CEO, og Johan Stenger, CTO, i direktionen.
- Jeg ser frem til at bidrage til firmaets fortsatte vækst. Specielt de seneste år har væksten været meget imponerende, og min ambition er at understøtte væksten samtidig med, at vi bliver endnu dygtigere til at eksekvere projekterne og leve op til vores ambition om at være Best in Class, udtaler Jesper Enemærke og fortsætter:
- Jeg synes, vi her i Salling skal være stolte over, at vi har en lokal virksomhed, der i den grad kan sætte sit præg på et internationalt marked. En stærk ordrebog, flot omsætning og imponerende resultater. Det hold vil jeg gerne være en del af, og jeg vil gøre mit til, at vi fastholder og udvikler den position.

Læs hele artiklen i Spøttrup Ugeavis uge 22.

Nyheder

Persondatapolitik

Du kan downloade en APP til din
telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online.
Appen fåes til både
Iphone og Android