Ny hjertestarter på Gyldendal Havn

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.20 November 2018 - Kl.10:22

Nu er der etableret hjertestarter med tilhørende varmeskab, som er placeret på havnekontorets bygning på Gyldendal Havn.

Gyldendal har fået sin hjertestarter.

Nu er der etableret hjertestarter med tilhørende varmeskab, som er placeret på havnekontorets bygning på Gyldendal Havn.
- Det er en stor dag. Efter en kold dukkert i februar i år, hvor foreningen Kunsten at redde Liv snød os for alle pengene, så er det nu lykkedes alligevel at få etableret hjertestarter på Gyldendal Havn, siger talsmanden for Aktivt Liv i Gyldendal Hans J. Thomsen.
Baggrunden er ifølge Hans J. Thomsen, at foreningen Kunsten at redde Liv havde bedt om forudbetaling af deres hjertestarter, men hjertestarteren blev aldrig leveret. Foreningen gik konkurs cirka tre uger, efter at borgerne i Gyldendal havde betalt. Men nu er det altså lykkes alligevel at samle pengene og få en hjertestarter til området.
Gode sponsorer har indvilget i at støtte projektet om køb af en hjertestarter hos en ny leverandør. Sponsorerne er Grundejerforeningen Gyldendal, som dækker sommerhusområdet op til Gyldendal Havn. Derudover har foreningerne Gyldendal Havn, Gyldendal Bådlaug og Spøttrup Havkajak Klub skudt penge i projektet.

Læs mere i avisen ...