Ny virksomhed sælger boligdrømme

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.19 Januar 2016 - Kl.8:22

En web-virksomhed, der vil opfylde boligdrømme, har set dagens lys i Vestsalling.

Her ses Pia Rasmussen og Jan Bundgaard.

En web-virksomhed, der vil opfylde boligdrømme, har set dagens lys i Vestsalling. Firmaet Firstchoiceliving.dk har base i Vejby, og det er Susanne Abildgaard Dybdal og Jan Bundgaard, der står bag shoppen. Familien bor på en nedlagt landejendom, som gennem flere år er blevet restaureret. Og der - med udsigt til den flotte japanske have - har Jan Bundgaard lavet et flot hjemmekontor, hvorfra der blandt andet drives webshop, som sælger småmøbler og interiør. Ud over webshoppen har familien et ønske om at åbne et showroom på gården, hvor kunderne vil have mulighed for at se, røre og mærke de produkter, som de sælger.
Da familien har mange bolde i luften har det også været nødvendigt og finde en kompagnon. Det blev Pia Rasmussen, Balling, der tidligere har haft butik i Balling, og som blandt andet bidrager med en stor erfaring i kundebetjening og bogholderi.
Alle produkter er noget, som ejerne selv kan stå inde for, og de fleste er også dansk design, blandt andet kan nævnes vævede puder fra Kjellerup Væveri og Sej-design. Firstchoiceliving.dk har et nøje udvalgt produktsortiment, der udover at afspejle de seneste tendenser i ind og udland også repræsenterer designprodukter for den kvalitetsbevidste kunde. Et produkt skal, ifølge ejerne, have den egenskab, at det skal kunne berøre både hjernen og hjertet. 
Da Jan Bundgaard tidligere har været selvstændig indenfor møbelbranchen og fortsat har en stor passion for dette område, var det nærliggende at undersøge muligheden for at etablere en virksomhed med interiør og møbler.