Nye forpagtere vender udviklingen på Hotel Vinderup

Af Susie Bjerggaard Jensen - Tirsdag d.26 Januar 2016 - Kl.12:38

Det er ingen hemmelighed, at Hotel Vinderup igennem en årrække har haft et skuffende besøgstal.

Helle Johansen har mange idéer til hotellets udvikling.

Det er ingen hemmelighed, at Hotel Vinderup igennem en årrække har haft et skuffende besøgstal. Det vil de nuværende forpagtere, Helle Johansen og Johnny Lorentsen nu forsøge at rette op på. De overtog det gamle hotel den første april 2015.
Helle Johansen har tidligere haft et forsamlingshus nordpå, så det er for hende ikke et helt ukendt område, hun nu har bevæget sig ind på. Derudover har hun i en årrække været ansat som mæglerassistent, hos Willis Towers Watson, som er blandt verdens største virksomheder med speciale i risikostyring. Johnny Lorentsen har igennem 30 år været ansat som slagterimedarbejder, så for ham er det en ny udfordring at stå overfor. 
- Da vi overtog hotellet var det kørt helt ned. Det er derfor en stor udfordring for os at få den på benene igen. Det har været en kamp, at få folk til at tro på Hotel Vinderup, og det er det i og for sig stadig. Der var lige fra starten en udbredt utilfredshed med stedet, og det kan man ikke bare lige sådan rette op på, på så kort tid, fortæller Helle Johansen.
Hun har dog nogle idéer til, hvordan de kan få flere folk til atter at besøge det gamle hotel. For det første fortsætter de med at køre de arrangementer, som i forvejen var arrangeret på stedet fra de tidligere forpagtere. Der vil derfor fortsat være musik og dans den sidste fredag i hver måned, hvilket de oplever en stor tilslutning til. Derudover er der begyndt at komme et arrangement mere til i hver måned.
- Vi håber på at kunne gribe det lidt yngre publikum med tiden. Det vil sige, ikke helt unge teenager, men generationen fra de midt 40 og opefter. Det håber vi blandt andet at kunne få gennem et arrangement mere hver måned, hvor musikken bliver lagt lidt mere derefter. Derudover har vi også lidt i tankerne at kunne få nogle foredrag i gang. Men det er lidt længere fremme, da det jo ikke er helt billigt, fortæller Helle Johansen. 

Læs mere i avisen ...