Nyt cateringfirma har fået en flot start i Hem

Af Helle Lenschow - Mandag d.21 Marts 2016 - Kl.12:11

Lettere anretninger a la tapas, buffet, kager og fingermadder er et hit i Hem, hvor Stine Stærdahl i midten af februar startede cateringfirmaet Idylidyl.dk.

Stine Stærdahl er lige nu ved at plante bedene med urter, som blandt andet bruges i maden i Hem.

Lettere anretninger a la tapas, buffet, kager og fingermadder er et hit i Hem, hvor Stine Stærdahl i midten af februar startede cateringfirmaet Idylidyl.dk. Modtagelsen har været fantastisk, og det glæder den selvlærte madblogger, hvis firma netop tog sin start i den virtuelle verden.
- Jeg elsker mad, og jeg elsker de små detaljer. Derfor har jeg siden 2013 haft en madblog, og den blev så populær, at jeg til sidst tog springet og åbnede firmaet her på Ballingvej 83. Modtagelsen har været helt vild dejligt. Kunderne kommer langvejs fra, og jeg har fået sådan en ros. Fordi jeg ikke er udlært, føles den ros ekstra god, siger Stine Stærdahl, der kan lide at sætte sit eget præg på en anretning.
- Man skal kunne se, at maden er herfra, og det mener jeg, at man kan. Min mad er både rustik og romantisk på en gang. Det skal se pænt ud, siger Stine Stærdahl, for man spiser som bekendt også ”med øjet”.

Læs mere i avisen ...